Erdoğan Yıldırım'ın Kurban Bayramı Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın Kurban Bayramı Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Değerli hemşehrilerim; idrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, vatanımıza, milletimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ederim.

Birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk, dayanışma duygularının en üst düzeyde idrak edildiği bu özel bayram günlerini anlamlarına uygun bir şekilde yaşamayı Rabbim bizlere nasip etsin inşallah. Kurban cömertliktir, kurban yolsuların sevindirilmesidir, kurban dayanışmadır, en önemlisi de kurban kardeşliğe varıştır.

Bayramlar örf adetler vesilesiyle kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, milli ve dini duyguların sergilendiği, insanları manevi olarak en üst düzeye çıkaran özel günlerdir.

Bu bayram da her bayram olduğu gibi eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyareti; yoksul, hasta, yetimlerin hatırlaması en büyük sorumluluğumuzdur.

Milletçe büyük sevinçle idrak edeceğimiz bu bayramda da öncelikle bu topraklar için canlarını seve seve feda etmiş şehitlerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Canlarını gözlerini kırpmadan ortaya koyarak gazi olan değerli gazilerimize de Rabbimden şifalar diliyorum.

Başta Kars Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerim olmak üzere tekrardan tüm İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hac görevlerini de ifa eden değerli hacı adaylarımızın da hacılıklarının mübarek olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Dularında ülkemizi, milletimizi, bizleri, eksik etmemelerini temenni ediyorum. Kurban bayramınızı tekrardan kutlar, bayramın mazlum coğrafyalara yeni umutlar doğurmasını Rabbimden niyaz ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler