Erdoğan Yıldırım'ın Miraç Kandili Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın Miraç Kandili Mesajı

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım'ın yayınladığı mesaj şöyle:

Mübarek üç ayların içinde yer alan, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in ( SAV ) kutsal ve manevi yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Lütuf ve ikramlarla dolu, sınırsız bir yükselişin ifadesi olan bu gecede, maddi değerlerden arınıp manevi değerlere yönelmeliyiz. Paylaşma ve sorumluluk bilinciyle Miraç’ın anlamını özümseyerek, ilahi rahmet ve huzura erişmenin yolunun, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden, ahlaki erdemlere yükselişten ve her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılıktan geçtiğinin bilincinde olmalıyız.

Mübarek gecelerin feyzi ve bereketiyle, Miraç’ın yükselmek, çalışmak ve ilerlemek olduğunu unutmayarak, sevgi, saygı ve hoş görü ortamında, huzur ve barış dolu bir dünyada, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirerek, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek gecenin tüm İslam Âlemine, ülkemize, hemşehrilerime barış ve huzur getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Cenab- Allah’tan niyaz ediyor, Miraç Kandilinizi kutluyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler