Erdoğan Yıldırım'ın Miraç Kandili Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın Miraç Kandili Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın “Miraç Kandili” Mesajı

Rahmet ve bereket ayları olan üç ayların içinde yer alan kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) peygamberliğinde önemli bir yere sahip olan ‘İsra’ ve ‘Miraç’ hadiselerinin yaşandığı çok önemli bir gece olan Miraç Kandili’ne erişmenin huzuru içindeyiz.

Miraç, sevgili peygamberimizin şahsında iyiliklere güzelliklere huzur ve saadete açılan sonsuz ve sınırsız bir yolculuk ve yükseliştir. Miraç, her anlamda yükselmenin iyi ahlak, doğruluk ve dürüstlükten geçtiğini işaret eder.

Bizler de böyle mübarek gün ve gecelerin rahmetinden yararlanmalı birlik ve beraberlik içinde kenetlenmenin, manevi anlamda arınmanın, paylaşmanın, el ele birlikte yürümenin güzelliğinden faydalanmalıyız. Tüm kandillerde olduğu gibi bu mübarek gecede de bizlere sunulan fırsatları iyi değerlendirmeliyiz.

Birçok mucizeyi bünyesinde barındıran bu mübarek gecenin ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm İslam Âleminin ve hemşehrilerimizin mübarek Miraç Kandili'ni en içten duygularımla kutluyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler