Erdoğan Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın “Ramazan Bayramı” Mesajı

Rahmetini ve bereketini sınırsızca sunan on bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından, Ramazan Bayramı’nı karşılamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar birlik ve beraberliği pekiştiren, dayanışma ve kaynaşmayı artıran, sevgi ve saygının gelişmesini sağlayan önemli günlerdir. Küçükleri sevmeyi, büyüklere saygı göstermeyi, ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmayı hatırlatan, dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdiren, manevi duyguları en yoğun yaşadığımız, yaşattığımız bu önemli günlerin değerini bilmeli, bugünlerde fakirleri, yetimleri, kimsesizleri gözetmeli, onlara bayram sevincini yaşatmalıyız. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların sadece bugünlerle sınırlı kalmaması için özen göstermeli, sahip olduğumuz tarihi ve kültürel birikimimizi, manevi değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimizle birleştirerek bizden sonraki nesillere, gençlerimize bayramların ne denli önemli olduğunu aktarmalıyız.

Birlikte rahmet, ayrılıkta azap olduğunu unutmayalım. Bu duygularla Ramazan Bayramınızı kutluyor, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslâm Âlemi için hayır ve bereketlere vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler