Erdoğdu ve Arslan Boksörleri Ödüllendirdiler

Erdoğdu ve Arslan Boksörleri Ödüllendirdiler

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 11-17 Haziran 2012 tarihleri arsında Kars'ta yapılan Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında takım halinde Türkiye 2. si olan boksörleri ziyaret ederek ödüllendirdi.

 

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Endoğdu ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaret eden Milletvekili Ahmet Arslan, Kurum Müdürü Yücel Yücel’den bilgi aldı. Sporcuların aldıkları bu başarıyı kutladığını belirten Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yücel Yecel’e ve ekibine de teşekkür etti.
 
Arslan daha sonra boksörlerle bir araya gelerek kısa bir sohbet yaptı ardından da ödüllendirdi. Sporculara, bundan sonraki hayatlarında da başarılar dileyen Arslan, Kars’ın ve Karslıların sporculardan çok beklentileri olduğunu, sporcuların da hem kendi başarılarını hem de Kars’ın adını en üst yerlere taşımalarını istedi.
 
Boksörlerde her zamanki gibi ringe her çıkışlarında kendi başarılarından çok bu başarılarında emeği bulunan spor camiası ve Karslılar adına dövüştüklerini bundan böyle de aynı mantıkla hareket edeceklerini ifade ettiler.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler