Erhan Deniz, Kars Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Atandı

Erhan Deniz, Kars Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Atandı

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Erhan Deniz, KAÜ Kars Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı

ÖZGEÇMİŞ

Doç. Dr. Erhan Deniz; 1980 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. 2000 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında Kafkas Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 2004–2007 yılları arasında Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı’nda yüksek lisans öğrenimini ve 2008–2011 yılları arasında da Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı Fonksiyonel Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Bilim dalında doktora programını tamamladı. Kafkas Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde 2011 yılında Yardımcı Doçentliğe atandı. 31 Mayıs 2013 yılında Doçent oldu. Akademik hayatı süresince Kafkas Üniversitesine bağlı birçok fakültenin Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurullarında üyelik görevlerinde bulundu. Birçoğu uluslararası dergilerde olmak üzere 50 nin üzerinde bilimsel makalesi yayımlandı. Çeşitli kongrelerde sunulmuş bildirilerinin yanı sıra birçok bilimsel araştırma projelerinde yürütücü ve yardımcı araştırmacı olarak yer almıştır.

Evli ve 1 çocuk babası olan Doç. Dr. Erhan Deniz; halen Kafkas Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 24 Ekim 2016 itibarı ile Kafkas Üniversitesi Kars Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı.

erhan-deniz-myo-muduru.jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler