Erzincan Valisi Arslantaş, Başbakan Yıldırım'ın oğluyla Kars'ta

Erzincan Valisi Arslantaş, Başbakan Yıldırım'ın oğluyla Kars'ta

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım ile birlikte Kars'a geldi.

Kars'a turistik gezi amacıyla gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Bülent Yıldırım Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesini ziyaret ederek Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay'dan bilgi aldı. Arslantaş ve Yıldırım Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesinde anı defterini de imzaladı. 

Arslantaş ve Yıldırım Kars'ta Ebul Hasan-ı Harakani Türbesi başta olmak üzere diğer tarihi ve turistik yerleri de ziyaret edecekleri öğrenildi.

erzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(1).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(2).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(3).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(4).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(5).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(6).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(7).jpgerzincan-valisi-arslantas,-basbakan-yildirimin-ogluyla-karsta-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler