Esnaf Odaları yerini aldı

Esnaf Odaları yerini aldı

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 16- 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde yerini aldı.

Esnaf Odaları Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde yerini aldı

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 16- 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde yerini aldı.

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday ile Oda Başkan yardımcısı ve Kars Lokantacılar ve Fırıncılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, Atatürk Kültür Merkezi’nde stantlarını kurarak hazırlıklarını tamamladılar.

Karslı esnaflar adına tanıtım günlerindeki yerini alan, hazırlıklarını tamamlayan Burulday ve Kılıç, Kars’ı en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için ellerinden gelen tüm çabaları göstereceklerini söylediler.

Bu tür tanıtım organizasyonlarının kent ekonomisine önemli girdiler sağladığını belirten Burulday ve Kılıç, bir yandan Kars’tan Ankara’ya giden esnaflarla el birliği içinde çalıştıklarını diğer yandan da Karslı olup da Ankara’da ve diğer illerde yaşayan hemşehrileriyle buluşma imkanı yakalayabildiklerini ifade ettiler. Ayrıca, kentte yıllar önce görev yapmış siyasi ve bürokratların da birbirleriyle yeniden kaynaşma imkanı buldukları gibi ulusal televizyonların da dikkatini bu yöne çekebildiklerini söylediler. Kars’ın yemek ve diğer kültürlerini bu yollarla ülke geneline sunabildiklerinin de altını çizerek, bu yıl ki tanıtım günlerinin hakkıyla yapılacağından şüphelerinin olmadığını vurguladılar. kha 

Önceki ve Sonraki Haberler