Facebook cinayeti!

Facebook cinayeti!

Eskişehir'de eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren eşin cinayeti Facebook yüzünden işlediği iddia edildi.

Facebook cinayeti!

Eskişehir'de eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren eşin cinayeti Facebook yüzünden işlediği iddia edildi.

Eskişehir’de eşini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren ve eski yengesini de ağır yaralayan zanlı kocanın cinnet geçirme sebebinin eşinin Facebook sitesinde dolaşması olduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta bulunan bir apartmanda yaşayan R.D. ile eşi Şeker Dikbıyık'ın (38), geçtiğimiz günlerde "Facebook’a hesap açma ve girme" meselesi yüzünden tartıştığı öne sürüldü. Tartışma çıkması üzerine bir süre ayrı yaşayan çifti, eski yengeleri olan Saliha U.’nun araya girerek barıştırdığı ileri sürüldü. Barışmanın ardından çift, kendilerini barıştıran yengelerini evlerinde misafir olarak çağırdı. Misafirliğe gelen Saliha U. ile çift sohbet ederken, R.D.'nin yeninden "Eşinin Facebook’a çok aşırı şekilde girdiğini ve kendisini burada bir erkekle aldattığı" yönünde bir iddiada bulunduğu ve tartışmanın yeniden başladığı öğrenildi. Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucunda mutfaktan bıçak alan R.D., kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Şeker Dikbıyık’ı bıçaklamaya başladı. Araya girmek isteyen eski yenge de bıçak darbelerinin hedefi oldu. Ağır şekilde yaralanan iki kadın 1’inci katta bulunan evin camından aşağıya atlayarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. İki yaralı kadının yardımına koşan vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şeker Dikbıyık’ı Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak talihsiz burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan diğer yaralı Saliha U. ise sağlık ekipleri tarafından önce Eskişehir Devlet Hastanesine, oradan ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldü. Burada tedavi altına alınan Saliha U.’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay sonrasında Koca R.D., polis ekiplerine ihbarda bulunarak, kendisi teslim oldu. Çiftin ise iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

OTOPSİDE VAHŞET ORTAYA ÇIKTI

Olay sonrasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine morguna kaldırılan Şeker Dikbıyık’ın otopsisi yapıldı. Alınan bilgiye göre, hayatını kaybeden kadının 10 yerinde bıçak darbesine rastlandığı öğrenildi.

VAHŞETİ YAPAN KOCA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrasında kendisi teslim olan R.D. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Burada ifadesi alınan R.D. daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edildiği sırada R.D. basın mensuplarının "Neden öldürünüz?" sorularına ise cevap vermedi.

Önceki ve Sonraki Haberler