Funda Ateş Vali Oldu!

Funda Ateş Vali Oldu!

Makamını çocuk Vali Funda Ateş’e devreden Vali Deniz, "Sayın valim hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim" dedi.

Vali Deniz’in makamında gerçekleşen temsili yer değiştirmeye, çocuk Vali Funda Ateş ile birlikte Cemal ve Zekiye Vatan Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ve öğretmenler katıldı. Makamını çocuk Vali Funda Ateş’e devreden Vali Deniz, "Sayın valim hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim" dedi.

Vali koltuğuna oturarak açıklama da bulunan Funda Ateş, "Öncelikle bu makama oturmak benim için çok gurur verici. Şuan çok mutluyum. Mutlu olmamın nedenlerinden birisi de Atatürk'ün bu özel günü biz çocuklara armağan etmesidir. Bir gün bu makamlara bizler oturacağız. Oturduğumuzda görevimiz her ne olursa olsun bunu hakkı ve layığı ile yapacağız. Bize bu konuda yardımcı olan öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Deniz ise, “Çocuklarımız bizim her şeyimizdir. Bu anlamlı günü Mustafa Kemal Atatürk çocuklarımıza bir bayram olarak armağan etmiştir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onların milli manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız” dedi.

Bir süre koltuğuna oturan çocuk Vali Funda Ateş ile sohbet eden Vali Deniz, program sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

20150423aw392121_01.jpg20150423aw392121_03.jpg20150423aw392121_04.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler