Gazeteciler Cemiyeti çeyrek finalde

Gazeteciler Cemiyeti çeyrek finalde

Kurumlar arası Futbol Turnuvası'nda Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti, grubunda Play Of karşılaşmasında çeyrek finale çıktı.

Gazeteciler Cemiyeti çeyrek finalde

Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nda Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti, grubunda Play Of karşılaşmasında çeyrek finale çıktı.

Eğitim merkezi sahasında Devlet Hastanesi ile karşılaşan Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti maçın ilk yarısını 2-1 bitirdi.

Heyecanlı geçen karşılaşmanın 2’nci yarısında Gazeteciler Cemiyetinin rakibi Devlet Hastanesi durumu 2-2 beraber yaptı.

Maç sonucunda penaltılarda Gazeteciler Cemiyeti rakibini 5-3 yenerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Maçın bitiş düğüyle birlikte sahaya giren Gazeteciler Cemiyeti 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen ve futbolcular sevinç gösterisinde bulundular.

Daşdelen, yaptığı açıklamada, çok heyecanlı geçen maçta galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sporda her zaman centilmenliğin ön planda olması gerektiğini belirten Daşdelen, kurumlar arası futbol turnuvasının amacına uygun şekilde kimseyi kırmadan, incitmeden devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Daşdelen, turnuvada emeği geçen başta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Amatör Spor Külüpleri Konfederasyonuna da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

ASKF Başkanı Burhan Taş da, yaptığı açıklamasında şunları söyledi. “Karslılar futbola susamış. Görüyorsunuz turnuva her kesimin ilgisini çekti. 7’den 70’e herkes buraya gelmiş maçları izliyor. Bu son derece memnun edicidir. Herkesi spora yönlendirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda sadece kurumlara bağlı kalmayacağız. Mahalleler arası, okullar arası ve kurumlar arası futbol turnuvaları düzenleyerek özellikle mahalleler arası futbol turnuvalarında gençlerimize, çocuklarımıza sporu sevdirerek sahalara çekmek istiyoruz. Öğrenci ve gençlerimize sporu cazip hale getirerek sevdirmek istiyoruz. Ben inanıyorum Kars sporda eski güzel günlerine dönecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler