Gazeteciler Cemiyetine ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

Gazeteciler Cemiyetine ‘hayırlı olsun’ ziyareti!

Acay, Yıldız ve Akgül'den Harmankaya'ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti.

Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız ve Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Selçuk Akgül, Kars Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanı seçilen Yargıç Harmankaya ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında Kars Gazeteciler Birliği Başkanı Adnan Karahan, İhlas Haber Ajansı Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu ve Anadolu Ajansı Kars Temsilcisi Cüneyt Çelik de hazır bulundu.

Başkan Harmankaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Acay ve Yıldız, Cemiyet ile kurumlarının her zaman işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, “Basın, şehrin gözü ve kulağıdır. Protokol ve vatandaşlar arasında köprü olan basın bizler için her zaman değerli ve kıymetlidir.” Dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin ve meslektaşlarının sorunlarını her zaman gündeme taşımak adına çalışmalarına aralıksız devam edeceğini dile getirdi.

cemiyet-ziyaret.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler