Gazetecilerden Jandarma Komutanına veda ziyareti

Gazetecilerden Jandarma Komutanına veda ziyareti

Kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı görevine tayin olan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç’a veda ziyaretinde bulundu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Manşet Yazı İşleri Müdürü ve Kars Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Volkan Karabağ, Serhat TV Muhabiri ve Kars Pusula İmtiyaz Sahibi Adem Alp, İhlas Haber Ajansı Kars Temsilcisi Işık Çapanoğlu, Anadolu Ajansı Kars Temsilcisi Cüneyt Çelik ile İhlas Haber Ajansı Muhabiri Serkan Erkoç, Jandarma Genel Komutanlığı’na yönelik, emeklilik, terfi ve atamalara ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı görevine tayin olan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Gazeteciler, Kıdemli Albay Osman Kılıç’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kars’ta görev yaptığınız süre boyunca yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıdemli Albay Osman Kılıç ise yaklaşık iki yıl boyunca burada görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kars’ı ve Kars halkını çok sevdiğini ve Kars’ı unutmayacağını söyledi.

Yapılan veda ziyaretinin ardından Kars İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç’a gazeteciler tarafından Kars hatırası olarak fotoğraf takdim edildi.

gazetecilerden-jandarma-komutanina-veda-ziyareti-1.jpggazetecilerden-jandarma-komutanina-veda-ziyareti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler