Geleneksel Harakanî sofrası bu Ramazan’da devam ediyor

Geleneksel Harakanî sofrası bu Ramazan’da devam ediyor

Harakanî Vakıf koordinatörü Mehmet Seyfullah Uzgur Ramazan ayı boyunca belli bir program dahilinde geleneksel Harakanî sofrasını ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine taşıyacaklarını bildirdi.

Her yıl Ramazan ayında şehrimizde bulunan tarihi Harakani külliyesinde kurulan ve binlerce insanımızın istifade ettiği geleneksel Harakani sofrası bu sene Ramazan ayında corona virüs nedeniyle kurulamadı.

Vakıf koordinatörü Mehmet Seyfullah Uzgur bu eksikliği gidermek adına Harakanî vakfı olarak bir çalışma başlattıklarını ve Ramazan ayı boyunca belli bir program dahilinde geleneksel Harakanî sofrasını ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine taşıyacaklarını bildirdi.

İftar saati geldiğinde yemekleri sıcak bir şekilde ailelerin sofralarına ulaştırmak için güzel bir gayret halinde olduklarını belirten Uzgur aynı zamanda bir ay önce başlatılan gıda kolisi yardımı faaliyetinin de bayram sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

geleneksel-harakanî-sofrasi-bu-ramazan’da-devam-ediyor-(1)-001.jpggeleneksel-harakanî-sofrasi-bu-ramazan’da-devam-ediyor-(4)-001.jpggeleneksel-harakanî-sofrasi-bu-ramazan’da-devam-ediyor-(2)-001.jpggeleneksel-harakanî-sofrasi-bu-ramazan’da-devam-ediyor-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler