Genç Girişimciler Kurulu’ndan Rektör Prof. Sami Özcan’a ziyaret

Genç Girişimciler Kurulu’ndan Rektör Prof. Sami Özcan’a ziyaret

Kurumsal ziyaretleri çerçevesinde Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan'ı ziyaret eden Kars Genç Girişimciler Kurulu başkanı ve üyeleri, Özcan'a projeleri hakkında bilgiler verdi.

Genç Girişimciler Kurulu’ndan Rektör Prof. Sami Özcan’a ziyaret

Kurumsal ziyaretleri çerçevesinde Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan’ı ziyaret eden Kars Genç Girişimciler Kurulu başkanı ve üyeleri, Özcan’a projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kars’ta gerçekleştirilecek olan girişimcilik hareketine üniversiteyi de dahil etmek isteyen Kars GGK, oluşturmayı planladıkları Girişimcilik Kulübü Projesinde Prof. Dr. Özcan’dan destek istedi.

Kars GGK ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, kurul üyelerine teşekkür etti. Gençlik ve girişimcilik adına oluşturulacak her türlü projenin içinde bulunmaktan memnuniyet duyacağını ifade eden Özcan, oluşturulması planlanan Girişimcilik Kulübü Projesinde gençlere tam destek verdi.

Kulüp çalışmalarına en kısa sürede başlanılacağını ifade eden GGK Başkanı İbrahim Çantay, Girişimcilik faaliyetlerinde Üniversite ile işbirliğinin önemine vurgu yaptı. 

Önceki ve Sonraki Haberler