Genç Kafkars Spor’da son durum

Genç Kafkars Spor’da son durum

Genç Kafkars Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı önceki gün kendi evinde konuk ettiği Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Takımını 3-0 yendi.

Genç Kafkars Spor’da son durum

Genç Kafkars Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı önceki gün kendi evinde konuk ettiği Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Takımını 3-0 yendi.

Takım ve son günlerdeki hakem olayları ile ilgili açıklama yapan Genç Kafkars Spor Kulübü Başkanı Emre Okan Bayramoğlu, “Şu anda takımımız bir çıkış halinde iyi gidiyoruz son haftalarda. Sezonu geç açtığımızı da söylemiştik zaten takımı geç oluşturduk biraz. Onun dezavantajını yaşadık ama takım oturdu şuan da ilk hafta galip ayrılmıştık evimizden daha sonra ligin iki güçlü takımına mağlup olduk ondan sonra biraz sıkıntılı dönemler oldu. Giresun u deplasmanda yendik belirttiğiniz gibi Erzincan ı 3-0 evimizde mağlup ettik ama yeterli mi tabi ki değil.” dedi.

Bu hafta Bafra deplasmanına gideceklerini de belirten Bayramoğlu, “Hedefimiz tabi ki ilk 3’te yer almak. Lig’e yükselebilmemiz için ilk önce playoff’a yükselmemiz gerekiyor.

Şu anda 4. sıradayız. Bafra ilk 3 için rakiplerimizden birisi olan Bafra’yı deplasmanda yenmek zorundayız. En kötü yenemiyorsak bile puan almak zorundayız. Bu hafta biraz daha sıkı tutarak işi deplasmana gideceğiz. Kaliteli bir kadroya sahibiz. 2 sene önce Güney Doğu Anadolu grubundaydık bu sene Karadeniz grubundayız bilindiği gibi Karadeniz gruplarının hepsi güçlü, kötü rakip yok yani. Hep iyi kadrolar kurulmuş ama bizim kadromuz bana göre daha iyi. biraz uyum sorunumuz vardı ama yavaş yavaş bu sorunu da ortadan kaldırdık. İnşallah hedef ilk 3 ulaşacağımıza da inanıyorum. Kendi imkanlarımızla götürmeye çalışıyoruz, farklı gelir kalemleri bulmaya çalışıyoruz, kendi kendimize üstüne koyarak büyümeye, gelişmeye çalışıyoruz. Daha doğrusu haddini bilerek gitmeye çalışıyoruz. elimizdekine göre hareket ediyoruz. 2. lik görmüş öğretmen arkadaşlarımız var. bu sene ilimize atandılar bu yönden bu yıl şanlıyız biraz yıllardır bunu yakalayamıyorduk mesela ilimize kaliteli öğretmen gelmiyor. Bu yıl 4 tane kaliteli voleybolcuya sahibiz. Ekonomik yönden de rahatladık. Arkadaşlar da sağ olsunlar kırmadılar bizi gönüllü olarak bu işi yapmak istediklerini söylediler. Ekonomik alanda zorlanmadık. Ama tabi ki takımın ihtiyaçları var. Şu anda biraz daha ekonomimiz olsa daha kaliteli oyuncularla bir üst seviyeye ulaşarak daha başarılı bir oyun sergileyebiliriz elbette. Ama artık elimizdekiyle elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalayacağız.” diye konuştu.

Bayramoğlu, hamek sorunlarıyla ilgili de şunları söyledi:

“Şöyle bir durum var hakemler tarafından nedense biz hep canı yanan taraf oluyoruz. Deplasmana gidiyoruz deplasman da her sene hakem bariz 3-5 sayı yiyor. İtiraz ettiğin zaman da tribün ü gösteriyor. Sıkıntılar olduğunu söylüyor, işine gelirse diyor. 2 sene önce hakemle bir sıkıntı yaşamıştık onun sıkıntıları hala devam ediyor. Deplasman da bariz bir şekilde yine hakkımız yeniyor. Susuyoruz ama bu defa kendi evimizde de aynı duruma maruz kalıyoruz. Geçen kaybettiğimiz maçta 3-1 yenildik ama bu verdiğimiz 2 setin sayıları da 25-23. yani hakemin de hataları olabilir ama her maçta bu kadar bariz belli olan hatalar yapılmaz diye düşünüyorum. Sonuçta ortada emek sarf edilen bir takım var bir ilin geleceği, ilin tanıtımı var yani artık bir yere kadar sus sus olmuyor bu defa hakkınız yeniliyor. Bu yüzden geçen hafta yapılan hataları bu hafta dillendirmek zorunda kaldık. Çünkü mağlup olduğumuz zaman hazmedemediğimizi düşünebilirlerdi. Ancak aynı hatanın bu hafta da tekrarlanması doğrultusunda dillendirmek durumunda kaldık. Belli bir noktadan sonra kasıt aramaya başlıyoruz. Bu noktada biraz canımız yandığı için dillendirdik, çok abartılı bir durum yok. maç içerisin de böyle durumlar oluyor. biz de kendimizi kontrol edemeyebiliyoruz.”

Bayramoğlu ayrıca, “Sonuçta bir emek ediyoruz , çoluk çocuğumuzun rızkını buraya harcıyoruz. Bir noktada da tepkimizi göstermek zorundayız. Bu şehrin bir şeyleri dile getirmesi gerekiyor. Ama dediğim gibi çok önemsenecek bir durum değil artık önümüzde ki maçlara bakacağız.” şeklinde konuştu.  kha

Önceki ve Sonraki Haberler