Genç Kafkars Spor’un galibiyet sevinci

Genç Kafkars Spor’un galibiyet sevinci

Kars'ı Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig 3. Grupta temsil eden Genç Kafkars Spor, rakibi Ordu Sporu kendi evinde 3-1 mağlup etti.

Genç Kafkars Spor’un galibiyet sevinci

Kars’ı Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig 3. Grupta temsil eden Genç Kafkars Spor, rakibi Ordu Sporu kendi evinde 3-1 mağlup etti.

Genç Kafkars Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı kendi evinde konuk ettiği Ordu erkek voleybol takımını 3-1 yenerek ligde üçüncü sıraya yükseldi. Genç Kafkars Spor Kulübü Voleybol takımı ikici lige yükselme yolunda büyük avantaj sağlamış oldu.

Düzenlenen karşılaşma sonunda KHA’ya açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu şunları söyledi:

“Karşılaşma öncesinde söylediğimiz gibi Ordu maçı bizim için çok önemliydi. Şuan kurduğumuz ekip ikinci lige çıkacak kapasiteye sahip bir ekip ve bunu ligin en başından beri sürekli söylüyoruz. Şuan gurubumuzda ilk üç play-off gidiyor yani yükselme maçları oynayacak. Biz ligde dördüncü sıradaydık, Ordu üçüncü sıradaki rakibimizdi. Aramızda bir puan vardı ve kendi evimizde Ordu sporu 3-1 yenerek bir üste çıktık. Üçüncü sırada yerimizi aldık. Bu play-off yolunda önemli bir adım ama yeterlimi değil tabiî ki henüz önümüzde dört maçımız daha var. O maçların tamamını da kazanıp play-off’a gitmeyi hedefledik. Deplasmanda kaybedeceğimiz olası bir karşılaşmanın telafisi olabilir. Önümüzdeki hafta bay geçiyoruz sonraki hafta Rize Fındıklıya giderek liderin konuğu olacağız. Ama bir mağlubiyeti amorti edebilecek duruma geldik. Şuan iyi bir avantaj yakalamış durumdayız tabiî ki bu avantajı elden bırakmayacağız, hedefimiz ply-off oradan da ikinci lige çıkmak. Önümüzdeki hafta itibarıyla lige iki hafta ara veriliyor. Federasyon ara veriyor, bir haftada bay geçiyoruz. Biz bu hafta takıma bir haftalık izin verdik, önümüzdeki hafta Fındıklı deplasmanı için çok sıkı bir antrenmanla geçireceğiz. Bu da bizim için avantaj oldu. Maçında ayrıca hazırlayıcı bir etkisi var ama olsun iyi bir hazırlık yapıp lidere gidip puan veya puanlarla döneceğiz. Burada hedef değdim gibi ikinci lig takımımıza güveniyoruz. Bu karşılaşmada gördüğünüz gibi seyircimiz mükemmeldi, bizleri yalnız bırakmadı. Buradan onlara da canı gönülden teşekkür ediyorum.” kha

Önceki ve Sonraki Haberler