Genç kıza, bar çıkışı tecavüz iddiası

Genç kıza, bar çıkışı tecavüz iddiası

Antalya'da polise başvuran iki genç kız, barda tanıştıkları iki kişinin kendilerini evlerine bırakma bahanesiyle otomobillerine aldıklarını ve götürdükleri evde zorla alı koyduklarını ileri sürdü.

 

Kızlardan biri tecavüze uğradığını iddia ederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Olay dün sabaha karşı devriye gezen polislerin yanına gelen iki genç kızın şikayetiyle ortaya çıktı. 24 yaşındaki kadın ile aynı yaştaki kız arkadaşı, Lara’da bir bara gittiklerini ve burada tanıştıkları iki erkekten birinin M.Ş.’ye tecavüz ettiğini ve kendilerini bir evde alıkoyduğunu söyledi.

 

İfadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülen iki kızdan biri., "Eğlenmek için bara gitmiştik. Burada 24 yaşındaki A.D. ve 37 yaşındaki K.K. ile tanıştık. Bir süre birlikte eğlendik gece yarısından sonra ise evimize gitmek için bardan ayrıldık. Bu sırada A.D. ve K.K. bizi otomobilleriyle evimize bırakmayı teklif etti. Biz de kabul ederek arabaya bindik. Bizi, kendi evimiz yerine Güzeloba Mahallesi’nde bulunan bir eve götürdüler" diye ifade verdi.

 

Arkadaşı. ise ifadesinde, "Arkadaşım salonda otururken A.D. beni diğer odaya götürürek rızam dışında benimle ilişkiye girdi. Benimle yattıktan sonra gitmemize izin verdiler, şikayetçiyim" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şüphelilerin arandığını açıkladı.

 

yes.20111106123940..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler