Genç Ressamlar Hayallerini Resmetti, Genç Mucitler İcatlarını Sergiledi

Genç Ressamlar Hayallerini Resmetti, Genç Mucitler İcatlarını Sergiledi

Kars Arpaçay İlçesi 3 Kasım YBO öğrencilerinin kendi beceri ve emekleri ile hazırladıkları resimler ve projeler okul bahçesinde sergilendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Açılışa Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, İlçe Garnizon Komutanı Yzb. Emrah Çelik, Belediye Başkanı Erçetin Altay, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Öğrencilerin yıl boyunca Görsel Sanatlar, Fen ve Teknoloji ile diğer derslerinde öğrendiklerinin doğal bir sonucu olan çalışmalarını sergilediler. Görsel Sanatlar dersinde tüm yılın bir değerlendirmesi olarak pastel boya tekniği ile yapılan çalışmalar, alüminyum folyo ile eskitme yöntemiyle yapılan çalışmalar, vitray, suluboya ve karakalem çalışmaları sergilendi.

Aynı şekilde Fen ve Teknoloji dersinde yapılan birbirinden ilginç projeler de konukların ilgisini çekti. Adeta bir mucit hassasiyetinde yapılan projeler öğrencilere imkan ve fırsat verildiği müddetçe aslında her birinin neler yapabileceği konusunda önemli bir sergi oldu. Ayrıca öğrencilerin Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi gibi derslerde öğrendiklerini de sergileme imkanı buldular.

genc-ressamlar-hayallerini-resmetti,-genc-mucitler-icatlarini-sergiledi-(1).jpggenc-ressamlar-hayallerini-resmetti,-genc-mucitler-icatlarini-sergiledi-(2).jpggenc-ressamlar-hayallerini-resmetti,-genc-mucitler-icatlarini-sergiledi-(3).jpggenc-ressamlar-hayallerini-resmetti,-genc-mucitler-icatlarini-sergiledi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler