Genel Başkan Yardımcısı Senem Kars’ta

Genel Başkan Yardımcısı Senem Kars’ta

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem önceki gün geldiği ilimizde Kars İl Binası'nda Basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem Kars’ta

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem önceki gün geldiği ilimizde Kars İl Binası’nda Basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

15 Şubat 2015 günü Ankara’da yapılan olağanüstü Kurultay’ın ardından Vatan Partisi’ne son günlerde artan ilginin ve katılımların ardından, bölgedeki çalışmaları yerinde görmek için geldiğini açıklayan Nusret Senem, Kars İl Binası’nda gazetelerinde  sorularını yanıtladı.

Senem, “Son yılların en hızlı ve çok büyüyen partisi durumundayız. Bu yüzden Kars- Ardahan ve Iğdır illerimizdeki katılımları ve güçlenerek kurulan yeni ilçelerimizin açılış ve kurtuluş aşamalarını yerinde görmek istedim.” Dedi.

Ülke genelindeki son gelişmelere de değinen Senem, “Eğit- donat ülkeyi komşu ülkelere terör ihraç etme, komşu ülkelerin iç işlerine karışma, terör yaratma faaliyetidir. Ve Anayasal ve uluslararası suçtur. Bunu engelleyeceğiz. Bu konuya en büyük muhalefeti Vatan Partisi yapıyor ve bu oyunu yine biz bozacağız” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem, İç Güvenlik yasasına da değinerek, “Bu darbe dönemlerinde dahi uygulanmayan bir hukuktur. AKP inişe geçtiğini görünce, şiddet ve zora başvuracaktır. Bu beklenen bir durumdur, ama sonu yine Hukuk’a dayanacak ve yargılanacaktır” dedi.

Süleyman Şah Türbesi’ne de değinen Senem, “Bu Hükümetin ne hallere düştüğünün resmidir. Acı içindeler, bir dönem, besleyip büyüttükleri şahmaranlar dönüp kendilerini yemeğe başladı.

Öte yandan bir ülkenin içine silahla girmekte suçtur. Bakın şimdi onların yaktığı, dağıttığı Dışişleri biz toparlıyoruz ve toparalayacağız.. Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek, Suriye Devlet Başkanı Sayın Beşar Esad’ın davetlisi olarak hafta sonu Suriye’ye gidiyor.

Komşu ülkelerin artık çözüm yolunda Vatan Partisi ve Onun Genel Başkanı’nı görüyorlar ve Vatan Partisi’ni geleceğin, yani önümüzdeki dönemin iktidar olmak görüyorlar” diyen Senem, “Biz birikimiyle kadrolarıyla uzmanlığı ile geleceğin Türkiye’sini Vatan- Namus- Ekmek üçgenine oturttuk. Biz bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Ekonomisiyle, sağlığıyla hukuku, Eğitimi, tarımı ile her alanda biz bu ülkeyi çok daha iyi yöneteceğiz.

Komşu ülkelerle kuracağımız işbirlikleri ve dostluklar terörün bölgeden bir daha gelmemek kaydıyla temizlenmiş olacak ve barış, huzur güven içinde içinde bolluk bir ülkede yaşayacağız.

Önümüzdeki dönem böyle olacak. İşte bu yüzden yurdun herbir köşesinden toplu katılımlar yaşıyoruz. Namuslu, vicdanlı, ülkesinden yana kaygısı olan yurttaşlarımız Vatan’da birleşiyor.

Çığ gibi büyüyen partimiz, bu bölgede de hızla büyüyor. Kars Ardahan Iğdır’da internet ve il binalarına giderek kayıt olan yurttaşlarla doluyor. Önümüzdeki günler bu daha çok hızlanacak” diyen Senem, sık sık bölgeye geleceğini de sözlerine ekledi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler