Genel Sekreter Erdinç Dolu Selimli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Genel Sekreter Erdinç Dolu Selimli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Erdinç Dolu, Selim ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

2016 yılında yapımı devam eden işlerin bu yıl içerisinde devam edileceğini söyleyen Genel Sekreter Dolu, 2017 yılı İş Programının hazır olduğunu ifade etti.

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun muhtarlarla yaptığı istişare toplantısına Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

Yapımına geçen yıl başlanan yol, içme suyu, kanalizasyon, HİS göletleri ve küçük sanat yapıları hakkında muhtarlarla istişare toplantısı yapan Genel Sekreter Dolu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bilindiği gibi 2016 yılında büyük çalışmalarımız oldu. Uzun geçen kış mevsiminin de sonuna geldik. Yarım kalan işlerimizi bu yıl içerisinde bitirip, 2017 yılında programına dahil olan işlere ağırlık vereceğiz. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ın verdiği destek ve güç ile çalışmalarımıza daha bir hızlı şekilde başlıyoruz. Sayın Bakanımızın belirttiği gibi bu yıl grup köy yolu sıcak asfalt çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bütün köy yollarımız sıcak asfalta kavuşacak. Eksik olan ne varsa, onu da yerinde görerek ve inceleyerek, teknik personellerimizce çözümüne gideceğiz.”

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik ise bu yıl başta Köydes ve Özel İdare kaynakları olmak üzere birçok köyde altyapı çalışması yapacaklarını dile getirdi. Kaymakam Keklik, iki grup yolumuzda sıcak asfalt çalışması yapılacağını, Baykara grup içme suyu yapım işini bu yıl gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. 

genel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(1).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(2).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(3).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(4).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(7).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(8).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(5).jpggenel-sekreter-erdinc-dolu-selimli-muhtarlarla-bir-araya-geldi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler