Genel Sekreter Erdinç Dolu’dan Mesaj Var!

Genel Sekreter Erdinç Dolu’dan Mesaj Var!

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, İstiklal Marşının kabulünün 96’ncı yılı ve 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

“İstiklal Marşı Mücadeleyi Tekrar Anımsatan Nadide Bir Eserdir”

12 Mart 1921 tarihinde TBMM’ de Kabul edilen istiklal Marşımız, İstikbal mücadelemizin en çetin döneminde birliğimizi, beraberliğimizi ve azmimizi güçlendiren vatan ve millet sevgimizi coşturan kararlılığımızı ve cesaretimizi tüm dünyaya anlatan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un şahsında milletimizin duygu, düşünce ve inanç dünyasını yansıtan sadece yazıldığı dönemin değil Türkiye Cumhuriyeti olarak bugünümüzün ve geleceğimizin varoluş felsefesini içinde barındıran her okuyuşumuzda bağımsızlık için vermiş olduğumuz mücadeleyi bizlere tekrar tekrar anımsatan nadide bir eserdir.

Bu vesileyle İstiklal Marşımızın kabulünün 96. Yıldönümünü kutluyor, başta milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

"Etkin ve Kaliteli Sağlık Sistemi, Nitelikli Bir Toplumda En Önemli Unsurlardan Biridir"

Onurlu ve kutsal bir mesleği üstlenmiş olan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde gece gündüz, her yerde ve her koşulda, büyük bir özveriyle görev yaptıkları kuşkusuzdur.

Etkin ve kaliteli sağlık sistemi, nitelikli bir toplumda en önemli unsurlardan biridir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir.

Bu duygularla, değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler