Gerçeğini Aratmayan Tatbikat!

Gerçeğini Aratmayan Tatbikat!

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün düzenlediği tatbikat gerçeği aratmadı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars  Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yangın tatbikatı yapıldı. İtfaiye garajında gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeği aratmazken, tatbikatta temsili olarak çıkartılan yangın sırasında ekipler, söndürme ve kurtarma çalışmaları yaptı. 

Yangına müdahale, yangından korunma ve yangın esnasında yapılacaklar konusunda İtfaiye Müdürü Cemil Acay tarafından Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta’ya bilgi verildi. 

Tatbikatı yerinde izleyen Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta:, "Yapılan bu tatbikatla birlikte, Kars  Belediyesi İtfaiyesi de her zaman göreve hazır olduğunu bizlere gösterdi.” dedi.

Karaçanta, düzenlenen tatbikatlarla itfaiye ekibini yaşanması olası olaylara karşı hazır hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek: “Bu tür tatbikatlar yaparak elemanlarımızı daha etkin ve hazır hale getireceğiz. Bu başarılı tatbikattan dolayı İtfaiye ile sorumlu Belediye Başkan yardımcımız Yakup Yıldız,Müdürümüz ve itfaiye personelimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

gercegini-aratmayan-tatbikat!-(1).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(2).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(3).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(5).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(6).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(7).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(8).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(9).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(10).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(11).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(12).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(13).jpggercegini-aratmayan-tatbikat!-(14).jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler