"Girişimciye Değer Kredi"sinden Kars'ta 265 İşletme Yararlandı

"Girişimciye Değer Kredi"sinden Kars'ta 265 İşletme Yararlandı

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday, "Girişimciye Değer Kredi"sinden Kars'ta genelinde 265 İşletme, Kars merkezden ise 150 işletmenin yararlandığını söyledi.

Girişimciye Değer Kredi hakkında basın açıklaması yapan Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday konuşmasını şöyle sürdürdü:

"T.C. Ziraat Bankası tarafından 60 ay vadeli 250.000 TL üst limitli ve düşük faizli “Girişimciye Değer Kredi”sinden; İlimiz genelinde yaklaşık 265 işletme, İlimiz merkez ilçede ise yaklaşık 150 işletme yararlanmıştır. İlimiz genelinde yaklaşık 39 Milyon TL yani eski para ile 39 Trilyon TL, merkez ilçede ise 25 Milyon TL tutarında kredi kullandırılmıştır.

Yararlananların olumlu görüş bildirdiği bu tür kredilerin süreklilik arz etmesi, nakit akışı sağlayarak piyasaların canlanmasına, işini büyütmek ve geliştirmek isteyen esnaf ve sanatkârlarımıza destek sağlayacaktır.

Bu kredinin kullandırılmasında ilimiz işletmelerine gösterdikleri yardım ve kolaylıklardan dolayı T.C. Ziraat Bankası Kars Şube Müdürü Sayın Zafer Dede başta olmak üzere tüm Şube Müdürlerine ve personellerine esnaf ve sanatkârlarımız adına teşekkür ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler