Gölcüklü anneler Kars’daki evlatlarını unutmadı

Gölcüklü anneler Kars’daki evlatlarını unutmadı

‘Evden Okula Haydi Anneler Spor’ projesine katılan Gölcüklü anneler, Kars’ın Sarıkamış ilçesi Odalar Köyü’ndeki ilkokula yardım gönderdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesine katılım gösteren Gölcüklü anneler, Kars ili Sarıkamış ilçesinin Odalar köyünde bulunan ilköğretim okuluna yardım gönderdi. 1 hafta boyunca kadınlar tarafından toplanan kıyafet, okul araç gereçleri, mont, bot ve ayakkabılar, yaşları 7 ile 12 arasında değişen ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderildi.

Değirmendere Mahallesi’nde spor faaliyetlerini sürdürdükleri salonda toplanan 120 anne, kıyafet, okul araç gereçleri, mont, bot ve ayakkabıları özenle koliledi. Koli haline getirilen malzemeler, kargoyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Spor yapmak için proje kapsamında bir araya gelen anneler, “Spor bizi ortak paydada buluşturdu” diyerek bu anlamlı yardımı tekrar edeceklerini ifade etti.

golcuklu-anneler-kars’daki-evlatlarini-unutmadi-(1).jpggolcuklu-anneler-kars’daki-evlatlarini-unutmadi-(3).jpggolcuklu-anneler-kars’daki-evlatlarini-unutmadi-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler