Günay Özdemir'in Miraç Kandili Mesajı

Günay Özdemir'in Miraç Kandili Mesajı

Kars Valisi Günay Özdemir, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özdemir'in yayınladığı mesaj şöyle:

"Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden birisi olan Miraç Kandiline erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Rahmet ve mağfiret iklimi olan ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı üç aylar içerisindeki en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin (sav) kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız. Sadece kendimiz için değil tüm inananların ve tüm insanlığın hayır ve selameti için, yeryüzünde huzur, barış ve adaletin hâkim olması için ellerimizi semaya açmalı, Rabbimize gönülden boyun eğerek dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Miraç Kandil’inin bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine ve kurtuluşa ermesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve bütün İslam Aleminin Miraç Kandil’ini tebrik ederim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler