Gündoğan’dan ASİMDER’E Ziyaret

Gündoğan’dan ASİMDER’E Ziyaret

Iğdır Kağızmanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gündoğdan, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ziyaret etti.

Kağızmanlılar Dernek Başkanı Gündoğan’dan ASİMDER’E Ziyaret

Iğdır Kağızmanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gündoğdan, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ziyaret etti.

ASİMDER’i ziyaret eden Iğdır Kağızmanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gündoğan’ı karşılayan Genel Başkan Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyet duyduklarını belirterek; Başkan Gündoğan’a teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Gülbey, dünya çapında yürüttükleri çalışmalarla sözde Ermeni soykırımı iddialarının haksızlığını ortaya koymaya çalıştıklarını ve gün geçtikçe bu tür STK ziyaretleriyle güçlendiklerini ve 2015 yılında daha güçlü olacaklarını ifade etti.

Gülbey, "Iğdır da kurulmuş sivil toplum kuruluşlarının bu tür ziyaretlerle diyalog içerisinde olmalı ve ortak platformlarda bir araya gelerek toplumsal konularda beraber dile getirip sorunların üzerine gidilmelidir. Şehrimizde siyasi, ekonomik, işsizlik ve çarpık yapılaşma sorunları vardır. Bu sorunların çözüm noktasında STK’lar öne çıkmalı ve varlığını hissettirmelidir" dedi.

Iğdır Kağızmanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğan ise, "Iğdır da kurulmuş 200 aşkın STK bulunduğunu ama bunların kendi aralarında hiç bir diyaloğun bulunmadığı ve bir kez bile olsa bir araya gelmediklerini, zaman, zaman ASİMDER olarak sizin öncülüğünüzde 15 STK bir araya geldiklerini biliyoruz. Bu günkü ziyaretimizin sebebi hem diyaloğumuzu geliştirmek ve yıllarca kamuda çalıştığım işimden emekliğe ayrılmamdan dolayı yapılmış ziyarettir. Artık dernek çalışmalarına daha çok zaman ayıracağım ASİMDER ile birlikte oluşturulacak platformlar oluşturup ülkemizin meselesi olan ve bir yalandan ibaret olan sözde Ermeni soykırımına karşı destek vereceğimizi belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, Iğdır Kağızmanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Gündoğan’a Türk-Azerbaycan dernek logosunun bulunduğu masa bayrağı ile Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları içeren çeşitli tarih kitapları hediye etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler