Gürpınar Kaymakamı Kayabaşı'ndan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" mesajı

Gürpınar Kaymakamı Kayabaşı'ndan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" mesajı

VAN (AA) - Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kayabaşı, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin...

VAN (AA) - Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayabaşı, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 97'nci kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetin ilanıyla egemenliği kayıtsız şartsız millete verdiğini aktaran Kayabaşı, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin ilanı, istikbalimizi birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü kurmak ve bizden sonraki nesillere aydınlık bir gelecek sunmak için en önemli adım olmuştur. Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk milletine yeni ufuklar açmış, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatarak ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm katmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler