Haberlerimize Duyarsız Kalmayan Kars Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı

Haberlerimize Duyarsız Kalmayan Kars Belediyesi Çalışmalarını Hızlandırdı

www.karsmanset.com'da Kars'ın yol ve kaldırımların sorunlarının yer aldığı haberlere duyarsız kalmayan Kars Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, vatandaşların sabırlı olmalarını isteyerek, amaçlarının daha güzel bir kent yaratmak olduğunu belirtti.

Başkan Karaçanta, yürütülen çalışmaları yerinde görerek, Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir’den bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Karaçanta, “Bundan birkaç gün üzere bir açıklamamız oldu. O zaman demiştik ki, ‘Allah nasip ederse 10 gün içerisinde Kars’ı şantiyeye çevireceğiz.’ Bugün yalnız burada birçok sokak ve caddede hummalı çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreç sezon sonuna kadar devam edecek. Allah nasip eder ise önümüzde ki yıla sarkarsa yine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir sözümüz vardı. ‘Bu şehirde girmediğimiz cadde ve sokak kalmayacak.’ Bugün yapmış olduğumuz bu çalışmalar vermiş olduğumuz sözlerin yerine getirildiğinin göstergesidir. Ben hemşehrilerimize selamlarımı, saygılarımı gönderiyorum. Bu çalışmalarımızdan dolayı, onlara verdiğimiz sıkıntılardan dolayı kendilerinden özür diliyorum ve sabırlarını bekliyorum. Sabrın sonu selamettir. Sabır etmelidirler ki, daha güzel, daha kullanışlı yollarda hep beraber yürüyelim." dedi.

haberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(1).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(2).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(3).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(4).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(5).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(6).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(7).jpghaberlerimize-duyarsiz-kalmayan-kars-belediyesi-calismalarini-hizlandirdi-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler