Hadımköy'de patlama! (Hadımköy fabrikada patlama)

Hadımköy'de patlama! (Hadımköy fabrikada patlama)

Hadımköy’de bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle fabrikada patlamalar meydana gelirken, 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Esenyurt Hadımköy Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan bir plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın fabrikanın iç kısımlarına yayılırken, yangın nedeniyle patlamalar meydana geldi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle 4 kişinin yaralandığı ve yaralıların çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise, Hadımköy’de plastik fabrikasına çıkan yangına 25 İtfaiye aracı 5 ambulans ve 85 personel ile müdahale edildiğini bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangın kontrol altına alındı

Arnavutköy’de plastik fabrikasında akşam saatlerinde çıkan yangın 7 saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Arnavutköy Orgeneral Eşref Bitlis caddesinde bulunan bir plastik fabrikasının depo bölümünde akşam saat 17:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı ve yaklaşık 7 saat süren yangın kontrol altına alındı. Fabrikanın plastik malzemelerin ham maddesinin bulunduğu depoda çıkan yangın kısa sürede fabrika geneline sirayet etmiş, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın 7 saat sonra kontrol altına alındı.

İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle hasar gören fabrikanın bazı kesimlerinde çökme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri duyarlı çalışmalarını sürdürüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler