Hakan İlgar, AK Parti Arpaçay Belediye Başkan aday adayı

Hakan İlgar, AK Parti Arpaçay Belediye Başkan aday adayı

Kars İlkokulu Müdür Yardımcısı Hakan İlgar, görevinden istifa ederek AK Parti’den Arpaçay Belediye Başkan aday adayı müracaatını yaptı. İlgar’ın başvurusu Arpaçay İlçe Başkanı Eyüp Koç tarafından alındı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Arpaçay Belediye Başkan aday adayı Hakan İlgar’ın başvurusunu alan Arpaçay İlçe Başkanı Eyüp Koç, “İnşallah partimiz için, kendisi için ve Arpaçay’ımız için hayırlı olur.” dedi.

AK Parti Arpaçay Belediye Başkan aday adayı Hakan İlgar da, “Partimiz ve ilçemiz için başvurumuzu yaptık. Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, sayın Bakanımız Ahmet Arslan, sayın Komisyon Başkanımız Prof. Dr. Yunus Kılıç ve teşkilatımız uygun görürse bu göreve talibiz. AK Parti’de hizmet bir bayrak yarışıdır. Biz de bu yarışta ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Hükümetimizin ve hemşerilerimizin desteğiyle Arpaçay’a yapılan yatırımları elimizden geldiğince arttırmayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Emrah Güney’i de ziyaret eden AK Parti Arpaçay Belediye Başkan aday adayı Hakan İlgar, desteklerini istedi.

Hakan İlgar Kimdir?

1977 yılında Kars’ın Arpaçay İlçesinde doğdu.

İlk ve orta öğretimini Kars merkezde tamamladı.

2001 yılında; Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

2001 yılından beri Kars’ın bir çok okulunda öğretmenlik yaptı.

İdari görevler;

2008-2009 yılları arasında Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan Müdür Yardımcılığı,

2010-2011 yılları arasında Mustafa Kemal Atatürk İlkokulunda Müdürlük,

2016 tarihinden beri de dönüşüm okulu olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlanan Kars İlkokulunda kurucu Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Bunların yanı sıra;

Milli Eğitim Bakanlığının bünyesinde yürütülen haydi kızlar okula ve küçük yaşlarda okuldan uzaklaştırılan dezavantajlı kız çocuklarının okula kazandırma projesinde Formatör öğretmen olarak çalışmalarda bulundu. TANAP’ın yürütmüş olduğu otizmli çocukların okullarda kaynaştırma eğitimi alması ve hayata hazırlanması projesinde yer aldı. Kendi okulunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde hafif ve orta düzeyli otizm sınıfları açarak projeye destek verdi.

İyi derecede bilgisayar ve orta derecede İngilizce bilgisine sahiptir.

Toplam hizmet yılı 18 yıldır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

hakan-ilgar,-ak-parti-arpacay-belediye-baskan-aday-adayi-(1).jpghakan-ilgar,-ak-parti-arpacay-belediye-baskan-aday-adayi-(2).jpghakan-ilgar,-ak-parti-arpacay-belediye-baskan-aday-adayi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler