Halk Eğitim Müdürlüğü, emekli personel için veda yemeği düzenledi

Halk Eğitim Müdürlüğü, emekli personel için veda yemeği düzenledi

Kağızman Halk Eğitimi Merkezinden emekli olan emektar Ali Çelik için mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Kağızman Halk Eğitim Müdürlüğünde çalışan ve emekli olan Gazeteci Ali Çelik için birlikte çalıştıkları mesai arkadaşları tarafından veda yemeği verildi.

Programa katılan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nusret Alp emekli olan personellere katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Müdür Alp, konuşmasında: “Uzun süre beraber çalıştığımız arkadaşlarımız için bir arada olduğunu. Hepimizin ortak derdi ilçemize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek. Sizlerle birlikte çalışarak ilçemize ve halkımıza önemli hizmetler sunmak olduğu. Bizden yana hakkımız varsa helal olsun dilerlerimle. Bundan sonraki hayatınızda hepinize ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum. İnşallah bundan böyle bu birlik ve beraberliğinizi sürdürmenizi temenni ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma da ayriyeten teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli olan Gazeteci Ali Çelik ise, programın hazırlanmasından dolayı mutlu olduğunu  belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

halk-egitim-mudurlugu,-emekli-personel-icin-veda-yemegi-duzenledi-(1).jpghalk-egitim-mudurlugu,-emekli-personel-icin-veda-yemegi-duzenledi-(2).jpghalk-egitim-mudurlugu,-emekli-personel-icin-veda-yemegi-duzenledi-(3).jpghalk-egitim-mudurlugu,-emekli-personel-icin-veda-yemegi-duzenledi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler