Harbiler 36'dan Kars Halkına Çağrı

Harbiler 36'dan Kars Halkına Çağrı

Bizler Karsspor Kulübü'ne gönül vermiş topluluğuz. Kar demeden, kış demeden, fırtına, yağmur fark etmeden Kars'ın adını il il, bölge bölge taşıyan Karsspor'un elimizden geldiği, gücümüzün yettiğince yanında yer aldık, almaya devam edeceğiz.

 

Saygı değer Kars halkı; Karsspor’umuz çok kritik sürece girmiştir. Ligin bitimine son 2 hafta kala play-off şansımız azalmadan devam etmektedir. Serhat ilimiz Kars'ın kültürel olarak, tarih olarak zengin bir kent olduğu her yerde bilinmekle beraber tanıtım fakirliğimizden ya da yeterince destek veremediğimizden dolayı tarihi cevherlerimiz yeterince görücüye çıkamamaktadır.

Bağrında doğup büyüttüklerinin haricinde ona her gelene kollarını açarak sarıp sarmalayan bu kentin tanıtımını en iyi şekilde yapacak olan play- off gibi kapımıza kadar gelmiş olan bir şanstan fırsat yaratmak adına Karsspor’umuza destek verelim.

Kars halkı olarak futbolcularımızı yüreklendirmek ve alkış tutmak adına en azından kendi evimizde ki son maçda saf tutalım, coşturalım.

Karsspor’umuz şuan kısıtlı imkânlarla mücadele ediyor. Maddi anlamda gösteremediğimiz desteği en azından manevi anlamda göstermek, şehrimiz adına ödememiz gereken bir boyun borcudur.

Eğer gerçekten, eğer yürekten istersek başarabileceğimizi, birleşirsek devirebileceğimizi, yürek birlikteliğiyle devleşirsek kazanabileceğimizi gösterelim. Övünmeyi, güvenmeyi hatırlayarak aynı havayı teneffüs etmenin ortak keyfiyle omuz omuza birleşelim.

Sevgili Kars halkı bu hafta sonu 08.05.2011 Pazar Saat 15.30’da Karsspor’un Sancaktepe Belediyespor’la maçı var. Daha önce ki maçlarda yeterince destek göstermeyen buralı veya burada yaşayarak aynı havayı teneffüs eden herkesi yürek ve omuz birlikteliğiyle destek vermek adına Kars Şehir Stadyumu’na bekliyoruz.

 

 

 HARBİLER36 TARAFTAR GRUBU

 

karsmanset.com

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler