HAS Parti Kars Adaylarından At Arabalı Tanıtım

HAS Parti Kars Adaylarından At Arabalı Tanıtım

12 Haziran'daki genel seçimlerde Kars'tan Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Milletvekili adayı olan Taner Çetin, bir atın çektiği arabaya astığı afişleriyle ilçe ilçe, köy köy dolaşarak destek istiyor.

 

24'üncü Dönem TBMM üyelerinin belirleneceği 12 Haziran'daki genel seçimlere sayılı günler kala HAS Parti Kars Milletvekili adayı Taner Çetin, birçok partinin aksine seçim çalışmalarını mütevazı bir şekilde yürütüyor. HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtuluş ile kendi resimlerini astığı ve bir atın çektiği arabayla ilçe ilçe, köy köy dolaşarak, seçmenden oy istiyor. 

 Seçim çalışması yapmak için kendi kullandığı at arabasıyla Sarıkamış'ın Alisofu köyüne gelen Milletvekili adayı Çetin, "Seçim dönemiyle birlikte her yerde ses kirliliği yaşanmaya başlandı. Bu durumu protesto etmek, oy isterken insanları rahatsız etmemek için seçim çalışmasını bir atın çektiği arabayla yapıyorum. Bu şekilde sessiz çoğunluğun sesi olacağıma inanıyorum" diye konuştu. 

 Çetin'in seçim çalışmasını değerlendiren Alisofu köyünden Nurten Taş isimli vatandaş, "Şimdiye kadar hiç bu şekilde bir seçim çalışması görmedim. Bundan önce gelen seçim araçlarının yüksek sesli yayınlarından dolayı rahatsız oluyorduk. HAS Parti adayının sessiz seçim çalışması tüm adaylara örnek olmalı" dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler