Hasky cinsi köpeği çalındılar!

Hasky cinsi köpeği çalındılar!

Kars Objektif Haber Gazetesi sahibi Ali Asker Daşdelen'in 'Paşa' ismindeki Hasky cinsi köpeği çalındı.

Hasky cinsi köpeği çalındılar!

Kars Objektif Haber Gazetesi sahibi Ali Asker Daşdelen’in ‘Paşa’ ismindeki Hasky cinsi köpeği çalındı.

Daşdelen’e ait bir yaşındaki Hasky cinsi köpek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Kars merkez yeni mahalle köprü sokaktaki evlerinin bahçesinden 20 Şubat Cuma günü akşam saatlerinde çalındı. Olayın ardından yapılan tüm aramalara karşın Hasky cinsi köpek bulunamadı. Kendisi için köpeğinin çok önemli olduğunu belirten Daşdelen, polise başvurarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis çalınan köpeğin bulunması için çalışma başlattı.

Köpeği Paşa’ya olan düşkünlüğü ile bilinen Daşdelen, 2 gündür kayıp olan köpeğinin bulunması için vatandaşların da duyarlı olmasını istedi. Köpeği gören yada yerini bilenlerin 0535 839 01 88 numaralı telefona bildirmelerini rica etti.

2 gündür kayıp olan köpeğini bulmak için vatandaşlardan yardım isteyen Daşdelen, köpeğinin resmini sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak köpeğini görenlerin kendisine haber vermesini istedi.

Öte yandan, Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri de hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Polis, çevredeki evlerin güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlara ulaşmaya çalışıyor. Tacettin DURMUŞ

Önceki ve Sonraki Haberler