Hatipoğlu Kars'ta

Hatipoğlu Kars'ta

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Kars'a geldi.

Hatipoğlu Kars'ta

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Kars'a geldi.

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Selim Kaymakamlığının düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programlarına katılmak ve konferans vermek için Kars’ın Selim İlçesi’ne geldi.

Selim Kapalıspor Salonu’nda düzenlenen programın ardından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kars Valisi Eyüp Tepe, Ak Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve yetkililerle Hasan Harakani Türbesini ziyaret ederek, dua ettiler.

HATİPOĞLU'NDAN AYDIN AİLESİNE ZİYARET!

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Kars'a gelen İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz hafta Kars'ta yaşanan vahim olay nedeniyle Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Aslan, Yunus Kılıç ile birlikte Aydın ve Alibeyoğlu ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Hatipoğlu, burada bir dua ederek; "Bugün vesilesiyle bir araya geldiğimiz ve hepimizin evladı olan Mert kardeşimizin ailesine sabrı cemil niyaz eyle ya rabbi. Bizleri, hepimizi, her türlü şerlerden muhafaza eyle. Ya rabbi, bu acıların benzerini gösterme. Ya rabbi, bu hadisenin ortaya çıkmasına vesile olan bütün kardeşlerimizden ebeden razı ol ve bu kardeşimizin ailesinin gönüllerindeki büyük acı ve sıkıntıyı giderecek olan bir rahmet ve mağfiret kapısı nasip eyle." dedi.

Prof. Dr.Hatipoğlu konuşmada ise; "Bu hadiseden Türkiye'nin her tarafı müteessir oldu. Hepimiz çok dua ettik. Bu hadisenin katilinin bulunmuş olması bizi kısmen de olsa rahatlattı. Burada bu konuda elinden gelen her şeyi gösteren ve ben biliyorum uyumadan yaptılar. Sayın valimize ve polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Bu aşama sabırla bekleyen Karslıları tebrik ediyoruz. Güzel bir metanet gösterdiniz. Allah benzer olayları bir daha göstermesin." dedi.

Ziyarette Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Aileye bir kez daha başsağlığı dilendi. 

Önceki ve Sonraki Haberler