‘HDP Önderliğinde, Halkların Kardeşliği’

‘HDP Önderliğinde, Halkların Kardeşliği’

Emekli Öğretmen Cesim Araz, 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde, Halkların Demokratik Partisi (HDP)'den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

‘HDP Önderliğinde, Halkların Kardeşliği’


Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Emekli Öğretmen Cesim Araz, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde, Halkların Demokratik Partisi (HDP)’den Kars Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

HDP önderliğinde halkların kardeşliği olacağının altını çizen Halkın Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili Aday Adayı Cesim Araz gazetemizi ziyaret etti.

Ülkemizde olduğu gibi Kars’ta da HDP’nin ezilen halkların partisi olduğunu dile getiren Araz, “Herhangi bir etnik köken gözetmeden bütün etnik yapıları kardeş görerek hizmet aşkıyla yola çıkmış bulunuyorum. Bu coğrafya da 77 milyon olan nüfusumuzun hepsinin inanç ve ırkı ne olursa olsun kardeş olduğunu belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşünceler ile HDP’den aday adayı oldum. Partimiz teveccüh gösterirse, halkımız teveccüh gösterirse seçilirsem eğer, milletin efendisi değil, milletin hizmetkarı olacağım.” dedi.

CESİM ARAZ KİMDİR?

Kars’ın Kağızman İlçesi’ne bağlı Yağlıca Köyü’nde 1948 yılında doğdu. Eğitim hayatını Kars’ta tamamladı. Emekli öğretmen olan Cesim Araz, 30 yıl Türkiye’nin çeşitli illerinde öğretmenlik yaptı. Evli 5 çocuk babasıdır.

'hdp-onderliginde,-halklarin-kardesligi'-(1).jpg

'hdp-onderliginde,-halklarin-kardesligi'-(2).jpg

'hdp-onderliginde,-halklarin-kardesligi'-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler