HDP’den tepki!

HDP’den tepki!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars İl Genel Meclis Üyelerinden yeni alınan araçların hizmete sokulması törenine tepki.

Kars il genel meclisi tarafından Kars il özel idaresi ve ilçe özel idaresi bünyesinde hizmet vermek üzere alınan 38 aracın hizmete sokulması töreniyle ilgili HDP Kars il genel meclis üyeleri adına Grup Başkanı Ruhan Yıldırım açıklama yaptı.

İl Genel Meclis Binası önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Yıldırım, “6 ay önce il genel meclis üyeleri olarak ilimiz ve 7 ilçede iş makineleri ve ekipman ihtiyacı olduğunda meclis kararı ile 38 adet araç alındı. Alınan araçlar 1 aydır alınan iş makinelerinin il ve ilçelere dağılım yapılmadı ancak 7 Haziran 2015 genel seçim startının verildiği bugüne denk getirilmesi ve sadece mevcut iktidar partinin il ve ilçe teşkilatlarının çağrılması siyasi ranta dönüştürülmüştür. İl genel meclisin birlikte araç alımı kararına gölge düşürmüştür. Bu vesileyle biz HDP il genel meclis üyeleri olarak bu nedenle araç dağıtım törenine katılmadık. Bu nedenle tüm halkımızın konuyu bu şekilde bilmesini bu nedenle Kars halkına ve kamuoyuna saygıyla sunuyoruz.” 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler