HDP’li yönetici ve belediyelerden Kars Belediyesine destek ziyareti

HDP’li yönetici ve belediyelerden Kars Belediyesine destek ziyareti

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in çağrısı üzerine HDP Muş Milletvekili Şevin Coşkun başkanlığındaki bölgedeki bazı belediye başkanlığı yetkilileri Kars Belediyesine geldi.

KARS MANŞET

Başkan Bilgen’in, korona virüs salgını sürecinde ortaya çıkan işsizliğin, dayanışma içinde atlatılmasına katkı sağlamak için ailelerin kendi aralarında yardımlaşmasına vesile olmak adına yaptıkları çağrı üzerine; HDP Muş Milletvekili Şevin Coşkun başkanlığındaki HDP’li bazı belediye başkan ve başkan yardımcılarından oluşan heyet destek ziyaretleri gerçekleşti.

Kars Belediyesi ana hizmet binasında Belediye Başkan Yardımcısı Şevin Alaca ve Muazzez Çağrıtekinci ve Belediye HDP Meclis Üyeleri ile bir araya gelen heyet, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen hakkında önceki günlerde bazı ulusal haber sitelerinde ve sosyal medya adreslerinde yapılan asılsız ve karalayıcı haberler karşısında dayanışma sağlamak üzere görüştükleri de yapılan açıklamada belirtildi.

Destek için Kars Belediyesi’ni ziyaret eden Muş Milletvekili Şevin Coşkun yaptığı konuşmada;  “Kars’ta halkın gösterdiği iradenin ve özellikle son günlerde yapılan çalışmalar ile ulusal anlamda Kars Belediyesi nezdinde oluşan olumlu havanın bir türlü bazı maksatlı odaklar tarafından kabullenmek istenmemektedir. Masa başından gazetecilik kimliği altında kamuoyunda algı oluşturma çabası içine girilerek organize biçimde karalama yapılmaktadır. Fakat; hem kendilerinin hem de Karslıların bu asılsız haberler ve suçlamalar karşısında Belediyelerine sahip çıkarak, gerekli tavrı göstereceğine sonsuz inanç var.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler