Hemşirelik Haftası Kutlandı

Hemşirelik Haftası Kutlandı

Kafkas Üniversitesi Kars Sağlık Yüksekokulu tarafından “Hemşirelik Haftası” münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Çimen BAYRAM / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Ardıç, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenciler katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeliz Akkuş davet edildi. Daha sonra Başhemşire Duygu Koşucu, “Hastane Okul İşbirliğine Yönelik Hemşirelerin Beklentileri”, Yrd. Doç. Dr. Nihal Bostancı Daştan ise “Sağlık Hizmetlerinde İletişim: Hasta ve Hasta Yakınları Boyutu” konulu konferansı verdi. Son olarak hemşirelik bölümü öğrencilerinden Fehmi Başkurt ve Ayşegül Arslan öğrenci sunumlarını yaptılar.

Başhemşire Duygu Koşucu’ya Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Yrd. Doç. Dr. Nihal Bostancı Daştan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, hemşirelik bölümü öğrencilerinden Fehmi Başkurt’a Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, hemşirelik bölümü öğrencilerinden Ayşegül Arslan’a Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Ardıç çiçek takdim ettiler.

hemsirelik-haftasi-kutlandi-(3).jpghemsirelik-haftasi-kutlandi-(1).jpghemsirelik-haftasi-kutlandi-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler