HİS göleti inşaatının sözleşmeleri imzalandı

HİS göleti inşaatının sözleşmeleri imzalandı

DSİ tarafından yaptırılacak olan Susuz ilçesi Porsuklu Köyü ile Digor ilçesinin Alem Köyündeki HİS göleti işlerine ait sözleşmelere imzalar atıldı.

Volkan KARABAĞ

DSİ Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda, Kars’ın Susuz ilçesinin Porsuklu Köyü HİS Gölet’i işine ait sözleşmenin, Bölge Müdürü Şükrü Baysal ile yüklenici firma arasında imzalandığı bildirildi.

Söz konusu iş kapsamında Kars ili Susuz İlçesi Porsuklu Köyünde temelden yüksekliği 14.21 metre olan kil çekirdekli homojen dolgu tipinde ve 48,983 metreküp rezervuar hacmine sahip 1 adet hayvan içme suyu göletinin yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca Kars’ın Digor ilçesinde bağlı Alem Köyüünde de HİS Gölet’i işine ait sözleşmenin, önceki gün Bölge Müdürü Şükrü Baysal ile yüklenici firmanın temsilcisi arasında imzalandığı belirtildi.

Söz konusu iş kapsamında Kars ili Digor İlçesi Alem Köyünde temelden yüksekliği 12,65 metre olan kil çekirdekli homojen dolgu tipinde ve 72.608 metreküp rezervuar hacmine sahip 1 adet hayvan içmesuyu gölet’i yapılacağı açıklandı.

his-goleti-insaatinin-sozlesmeleri-imzalandi-(1).jpghis-goleti-insaatinin-sozlesmeleri-imzalandi-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler