Hisarcıklıoğlu’ndan Alibeyoğlu’na taziye ziyareti

Hisarcıklıoğlu’ndan Alibeyoğlu’na taziye ziyareti

Ardahan’da bir dizi ziyaret için özel uçakla Kars Harakani Havalimanına gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Volkan KARABAĞ

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun babası, Kars eski Belediye  Başkanı Naif Alibeyoğlu ‘nun abisi, Kars Kızılay eski Başkanı İsmail Alibeyoğlu Ocak ayında hayatını kaybetmişti. Ardahan’da bir dizi ziyaret için özel uçakla Kars Harakani Havalimanına gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Kars Sanayi ve Ticaret Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

KATSO binasına gelen Hisarcıklıoğlu, merhum Alibeyoğlu için okunan duanın ardından oda yönetimi ile bir süre görüştükten sonra kara yoluyla Ardahan’a hareket etti.

hisarciklioglu’ndan-alibeyoglu’na-taziye-ziyareti-(2).jpghisarciklioglu’ndan-alibeyoglu’na-taziye-ziyareti-(3).jpghisarciklioglu’ndan-alibeyoglu’na-taziye-ziyareti-(4).jpghisarciklioglu’ndan-alibeyoglu’na-taziye-ziyareti-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler