Hollandalı işadamlarının Kars temasları başladı

Hollandalı işadamlarının Kars temasları başladı

Hollanda’nın Amsderdam ve Den Haag kentinde faaliyet sürdüren gösteren işadamlarının MÜSİAD Kars Şubesinin organizasyonunda Kars, Ardahan ve Iğdır’da 4 günlük iş gezisi başladı.

MÜSİAD Amsterdam Şube Başkan Ümit Akbulut, MÜSİAD Den Haag Başkanı Hamza Çelik ve MÜSİAD Kars Şube Başkanı Şahin Aydın başkanlığındaki heyet, Kars’a yatırım yapmak, iş ve tecrübe paylaşımı için ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kars Valisi Türker Öksüz, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven, Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün ve Site Telekom Çağrı Merkezini ziyaret eden heyet, bölgeye hem ziyaret hem de ticaret yapmak için geldiklerini söyledi.

hollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(10).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(11).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(7).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(5).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(6).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(3).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(2).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(1).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(4).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(8).jpghollandali-isadamlarinin-kars-temaslari-basladi-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler