İftar öncesi Aşık muhabbeti

İftar öncesi Aşık muhabbeti

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızmanlı Hayırsever İşadamı Nesim Ayva tarafından Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen ve Sedat Toper öncülüğünde organize edilen iftar yemeğine katıldı.

 

AK Parti Kağızman İlçe Başkanlığı’nın da katıldığı iftar yemeğine Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yanı sıra, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz, Kars İl Meclis Üyeleri Mehmet Demir, Şıhmail Öztürk, İlçe Jandarma Bölük komutanı Binbaşı Murat Evren, Emniyet Müdürü Mehmet Durmuş, Devlet Hastanesi Başhekimi Selçuk Akan ve Kağızmanlılar katıldı.
 
Muhsin Keskin ustanın bir birinden leziz yemekleri olan çorba, pirinç pilavı, kavurma, güveç ve tatlıdan oluşan mönü iftarda vatandaşlara sunuldu.
 
Kars Milletvekili Ahmet Arslan, iftar öncesi halk ozanlarının değişlerini izlerdi daha sonra da iftarı bekleyen çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Yemekten sonra vatandaşlarla sohbet eden Kars Milletvekili Ahmet Arslan, KHA’ya verdiği demeçte, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan, 11 ayın sultanı, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi bulunan, Kuran-ı Kerim’in indirildiği Ramazan ayını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Bugün Kağızman ilçemizde halkımızla birlikte gönül sofralarında iftar yapıyoruz. AK Parti olarak bizim en büyük hedefimiz ve düşüncemiz, halktan kopmadan halkla birlikte yönümüzü belirlemek olduğu için bu programlar çok faydalı olmaktadır. İnsanlar da farklı bir siyasi hareket olduğumuzu görüyorlar” dedi.
kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler