Iğdır 46. Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Iğdır 46. Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Mersin de TIR'ın altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Şahin Sevilmiş Iğdır'da göz yaşları altında toprağa verildi.

Iğdır 46. Şehidini Gözyaşlarıyla Uğurladı

Mersin de TIR'ın altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Şahin Sevilmiş Iğdır’da göz yaşları altında toprağa verildi. Bağlar mahallesinden alınan cenazesi Cenaze arabasına konularak Asri mezarlığa getirildi. Burada Kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içerisinde sevenleri tarafından toprağa verildi. Iğdır Asri mezarlıkta yapılan cenaze töreninde Şehit polisin öz geçmişi okundu.

Dini hoca Ramazan Çıyrıklı tarafından Kuranı kerim okundu ardından cenaze namazı kılındı. Burada konuşan Dini hoca Ramazan Çıyrıklı, Bu kardeşimiz görevi esnasında şehit olmuştur. Bayrağı ve milleti için mücadele etmiş ve devletine en iyi şekilde hizmet etmiştir. Şehidimizi yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Emniyet Teşkilatına, Askerlerimize, ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah devletimizi Polisimizi, Askerimizi ve milletimizi korusun dedi.

Daha sonra Cenaze namazı kılındıktan sonra göz yaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine Iğdır Valisi Davut Haner, Garnizon Komutanı Ali Kalyoncu, Iğdır il Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Iğdır İl Jandarma Komutanı Albay Erdem Yılmaz, Şehit ve Gazi Aileleri Onursal Başkanı Kanber Güzelkaya, çok sayıda polis ve Askeri erkan, Tüm resmi kurum ve kuruluş yetkilileri, Siyasi Parti temsilcileri, çok sayıda vatandaş yakınları ve sevenleri katılırken Iğdır Adliye yetkilerinden kimsenin olmaması dikkat çekti. Şehit Polisin 38 Yaşlarındaki Eşi Bircan Sevilmiş, 12 yaşındaki kızı Kübra Sevilmiş, İki gözüde görmeyen hasta babası Sefer, Annesi Muhterem, Ağabeyleri Çetin ve Metin Sevilmiş ve yakınları ağıtlarıyla törene katılanları göz yaşlarına boğdular. Baba Sefer ve Şehidin eşi Bircan rahatsızlandı. Hazır bulunan sağlık ekipleri müdahale ettiler.

Defin sonrasında Vali Davut Haner, tarafından Şehidin Annesi Muhterem’e Şehidin tabutuna sarılı bayrağı verildi. Cenaze Törenine Cumhur Başkanlığı, Başbakanlık, Genel Kurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Iğdır Valiliği, Iğdır Emniyet Müdürlüğü ve Iğdır Emniyet Müdürü tarafından çelenk gönderildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber