Iğdır Belediyesi'nden “Daha Temiz Bir Iğdır” Projesi

Iğdır Belediyesi'nden “Daha Temiz Bir Iğdır” Projesi

Iğdır Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan sokak ve caddelerde temizlik kampanyası gerçekleştirildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından “Daha Temiz Bir Iğdır” için başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde sokak ve caddelerde çöp temizliği gerçekleştirildi. Çöp temizliğinin ardından kampanya hakkında bilgi veren Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Murat Yikit, herkesin yaşadığı şehri kendi evleri gibi görmeleri gerektiğini belirtti.

Yikit, “Değerli halkımız biliyorsunuz kentimizin en büyük sorunlardan bir tanesi temizlik sorunudur. Gerçekten şehrin kaba temizliğinin ortadan kaldırılması için daha öncede birkaç defa kampanya yaparak girişimde bulunmuştuk. Bugün iki mesaj vermek istedik. Birincisi gerçekten bu şehir bizim evimiz, bu kent bizim evimiz. Evimize girdiğimizde kirli gördüğümüzde huzursuz oluyorsak, şehrimizi de kirli gördüğümüzde aynı huzursuzluğu, aynı rahatsızlığı hissedebilmeliyiz. Bu kentte yaşayan herkes, bu kentin kirletilmediği sürece bu şehrin daha güzel ve yaşabilir bir kent olacağının farkına vardığını düşünüyoruz. Bu anlamda özelikle herkesin kendi evinin önünü, hem dükkanının önünü temiz tutması lazımdır. Personellerimize bu şekilde yardımcı olabilirler” dedi.

Yikit, daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Iğdır için el ele verilmesi gerektiğini belirterek, “Bir diğeri de yine Temizlik İşleri Müdürümüz tarafından hizmet alımı yöntemiyle biz şirket üzerinden yeni personeller aldık. Daha temiz, daha yaşanılabilir Iğdır için ekonomik imkanlarımızı zorlayarak şirket vasıtasıyla personel istihdamları da yaptık. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Iğdır için el ele vereceğiz. Bu anlamda bugün burada olan ve bize destek veren mesai arkadaşlarıma ve kamu kuruluşlarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler