ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Iğdır Devlet Hastanesi MHRS'e Geçti

Iğdır Devlet Hastanesi MHRS'e Geçti

13 Mart 2011 / 09:16
Iğdır Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, Iğdır Devlet Hastanesinin Randevu Sistemine Geçtiğini Belirtti.

 

Iğdır Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, Iğdır Devlet Hastanesinin randevu sistemine geçtiğini belirtti. 

 

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm Projesi'nin en önemli adımlarından birisi olan Merkezi Hastaneler Randevu Sistemi (MHRS), Iğdır'da uygulanmaya başladı. Sistem ile artık vatandaşlar "Alo 182"den muayene için randevu alabilecek ve bekleme yapmayacak. 

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin Yeşilboya, yaptığı yazılı açıklamada, 

 

"Vatandaş 182 MHRS hattını aradığında telefonun diğer ucunda ona sadece hastane randevusu vermekle kalmayıp, sorunlarını sahiplenecek, gerekli bilgileri vererek uygun yönlendirmelerde bulunacak dost bir sesle karşılaşır. Alo 182'yi arayan herkese randevu verilir" dedi. 

 

Yeşilboya, 15 yaşından küçükler aradığında randevunun verilmediğini belirterek, ebeveynlerinin aramasının istendiğini bildirdi.

 

AA

Etiketler: Iğdır