ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Iğdır'da Ev ve işyeri fiyatları dip yaptı

Iğdır'da Ev ve işyeri fiyatları dip yaptı

26 Ocak 2010 / 12:03
Son Yaşanan olaylarla Iğdır'da 70 ila 100 bin arasında alıcı bulan daireler, 30 bin tl ye düştü. Iğdır'ın her tarafındaki satılık levhaları gözden kaçmıyor!

Son Yaşanan olaylarla Iğdır'da 70 ila 100 bin arasında alıcı bulan daireler, 30 bin tl ye düştü. Iğdır'ın her tarafındaki satılık levhaları gözden kaçmıyor!

Iğdır'da Barış ve Demokrasi Partili (BDP) Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş ile 7 BDP'linin tutuklanmasını protesto eden kalabalıkla polis arasında olay çıktı. Çıkan olaylara müdahale için istenen takviye jandarma ekibi, çarşı merkezinde güvenlik önlemi aldı.
BDP Iğdır milletvekili Pervin Buldan ve BDP bölge belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu kalabalık, tutuklamaları protesto etmek için BDP İl Başkanlığı önünde bir araya geldi. Burada yapılan basın açıklamasının ardından bir grup gösterici Doğubayazıt Caddesi üzerindeki bazı iş yerlerine taşla saldırarak camlarını kırdı. Polis biber gazı ile gruba müdahale ederken, olayların yaşandığı Doğubayazıt Caddesi'ne gelen BDP Iğdır milletvekili Pervin Buldan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile tartıştı.
Polisi olayları kışkırtmakla suçlayan Buldan, "Siz ne yapıyorsunuz, ne hakkınız var bu insanlara biber gazı sıkmaya, sizi Başbakan mı yönlendirdi?" dedi. Polis yetkililerinin sesini yükseltmemesi konusunda uyardığı Buldan, "Ben size de sesimi yükseltirim, sizin başbakanınıza da sesimi yükseltirim. Ben bu halkın milletvekiliyim" ifadelerini kullandı. Polis yetkililerinin, 'Halkınıza sahip çıkın' demesi üzerine Buldan, polisin halkı kışkırttığını ileri sürdü. İl genelinde gergin bekleyiş devam ederken,
takviye olarak istenen jandarma ekipleri kent merkezine geldi.

Etiketler: Iğdır
nerdeee
erdem türkoğlu
haberi okudum ve sadece güldüm açıkcası. şuan bir daire almak istiyorum ve yeni daire fiyatları 130-150 bin arası. bu haberi yapan arkadaş yazdığı fiyatlara oturulacak daire bulabilrse hemen alayım. arsa fiyatlarına ise yaklaşmak olmuyor. gönül isterdiki dediği fiyatlara ev bulalım ama nerdeeee. syg.
05 Nisan 2012 Perşembe 16:24
bu haber yalandir
h dagdlen
bu haberi ne icin ne amacla yaptiniz anlayamadim o karsli hemserimizede burdan sunu bilmesini isterim hep sag duyuluyuz ve malimizda orda mulkumuzde orda igdirda her gun gelisiyor ve dibede vurmamis ev fiyatlarinada gelinde 120 bin tl olan bi sehir demekki ekonomisi cok cok iyi ve kiraya 650 tl veriliyorsa demekki orasi cok iyi gelismis bi yerdir slmlar herkese igdirlii
28 Mart 2012 Çarşamba 21:57
IĞDIRA YAZIK OLUYOR
KARSLI
bir karslı olarak ığdırın bu hale düşmesine üzülüyorum.yazık oluyor bu memlekete.burdan ığdırlı hemşerilerime sağduyu çağrısı yapmak istiyorum.memleketleri doğunu çukurovası olarak tanınıyor vede öyle kalmasını ümit ediyorum.bunca yıldır kardeş kardeş yaşamış ığdırlılar,nooldu da bu hale geldi.bunları araştırıp ona göre davranmak gerekiyor bana göre.provakasyonlara gelmesinler.
26 Ocak 2010 Salı 13:24