Iğdır'da "Hayaller Gerçek Olsun" Projesi

Iğdır'da "Hayaller Gerçek Olsun" Projesi

​Iğdır’da "Hayaller Gerçek Olsun" projesi kapsamında imam hatip ortaokulu öğrencileri yemekte buluştu.

Iğdır Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’nün destekleri ile yürütülen “Hayaller Gerçek Olsun" projesi kapsamında Iğdır İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yemekli programda buluştu. Bir öğrencinin, ‘toplu olarak yemek yiyelim’ isteği üzerine 25 öğrenciyi özel bir restoranda ağırlayan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, onlarla tek tek tanışarak sohbet etti. Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, "Hayaller Gerçek Olsun" projesi kapsamında öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Çocuklar toplumumuzun ortak değeridir. Ortak değerimiz ve yarınlarımız olan çocuklarımızın da bizim gibi hayalleri var. Onların hayallerini gerçekleştirmek, mutlulukların en güzeli ve çocukların hayaline verilen her emek, mutlu bir gelecek demektir. Bu öğrenciler bizim geleceğimizdir bunların hayallerini gerçekleştirecek en iyi şekilde yetişmelerine okumalarına destek vereceğiz. Bu çok anlamlı ve güzel bir projedir. Bu proje ile öğrencilerimize kültürel, toplumsal, birlik ve beraberlik, kaynaşma gibi önemli unsurları da vermiş oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Projeyi yürüten İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sevilhan Karaoğlan da, “Bu proje uluslar arası bir projedir. Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok mutlu oluyorlar. Bu proje ile öğrenci, veli, öğretmen ilişkileri daha çok gelişti. Hayaller doğrultusunda öğrencilerimizin iletişimi gelişti, güçlendi. Bu projeyi bütün ortaokullarda yürüteceğiz. Bize destek veren Iğdır Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederim. 120 öğrenciyi kapsayacak olan proje yaygınlaşacak” şeklinde konuştu.
Öğrencilerle yapılan yemekli programa Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Memur-Sen İl Başkanı Malik Akşit de katıldı.
Ayrıca yapılan anketlerde öğrencilerin en büyük hayallerinin başında tablet, bilgisayar ve bisiklet sahibi olmak olduğu ortaya çıktı.

Önceki ve Sonraki Haberler