Iğdır’da ‘Medeniyet ve Değerler Protokolü’ İmzalandı

Iğdır’da ‘Medeniyet ve Değerler Protokolü’ İmzalandı

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Iğdır İl Temsilciliği arasında ‘Medeniyet ve Değerler Protokolü’ imzalandı.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA Iğdır İl Temsilcisi Ebubekir Öztürk ve TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Ali Ekber Kum, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Cırıt’e vakıfla ilgili bilgi veren İsmail Emanet, TÜGVA’nın gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini önemseyen, bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamayı misyon edindiğini söyledi. İsmail Emanet, TÜGVA’nın yapacağı çalışmalarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılabilecek işbirlikleri hususunda verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’e teşekkür etti.
Hakan Cırıt da, milli ve manevi değerlerin önemine değinerek, “Gençlerin bu değerleri benimsemiş olarak yetişmesinin medeniyet inşasında sağlayacağı katkı büyüktür” dedi.

Ziyarette, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik faaliyetler ve çeşitli organizasyonların gerçekleştirileceği ‘Medeniyet ve Değerler Protokolü’, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet tarafından imzalandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber